dimarts, 17 de març del 2009

Accions dutes a terme fins dimarts 17 de març.

Si és el primer cop que visites aquest blog, llegeix primer "De què hem de salvar el pescador Miquel".

Hem contactat amb els parlamentaris de la circumscripció de Girona que tenen correu electrònic, que son aquests:

Pere Bosch, ERC.
Pia Bosch. PSC.
Lluís Postigo. ICV.
Carles Puigdemont. CDC.
Elena Ribera. UDC.
Pere Vigo. ERC.
Santi Vila. CDC.

De moment, ens ha contestat la senyora Pia Bosch que ens ha dit que ha passat el nostre cas a la Direcció General de Pesca on li han dit que estan treballant per resoldre la situació.

També hem escrit a l’Artur Mas arran de veure al seu videobloc que manifestava un gran interès per les empreses i la conservació dels llocs de treball. Encara no hem rebut resposta tot i que l’esperem amb gran interès.

Com ja sabeu, hem enviat una queixa al Síndic de Greuges. Estem pendents de la seva resolució després que hagi fet les investigacions i gestions pertinents. En el moment de penjar aquesta entrada, encara no en tenim cap notícia.

Ens hem posat també en contacte amb diversos mitjans de comunicació catalans. Aquest mateix matí en Miquel ha aparegut al programa Els matins de TV3 per exposar el cas. Tan bon punt puguem, penjarem el vídeo.

Altres mitjans de comunicació s’hi han interessat i, en els propers dies, esperem que aniran apareixent diverses informacions i notícies que enllaçarem des d’aquest blog.
El grup Facebook Salvem el pescador Miquel segueix creixent i rebent mostres de suport. Ajudeu-nos a donar-li difusió!
Moltes gràcies a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada