dilluns, 23 de març del 2009

Novetats fins el dia 23 de març

Si és el primer cop que visites aquest blog, llegeix primer "De què hem de salvar el pescador Miquel".

Davant l’oferiment que va fer en aquest mateix blog el senyor José Antonio Donaire (membre del Parlament de Catalunya) estic a l’espera de poder concertar una cita amb ell per parlar del tema.
He contactat també amb diversos diputats a Madrid, rebent d’alguns d’ells una resposta molt positiva. Aniré informant a mida que aquestes gestions donin fruits concrets i públics.
El Síndic de Greuges m’ha respost molt amablement i ara està a l’espera d’una documentació addicional per poder actuar.

Demà surt a L’hora nova un reportatge sobre el cas. També hi ha altres mitjans d’abast nacional que hi estan treballant per informar-ne properament, penjarem els enllaços quan es publiquin.

Hi ha hagut moltes mostres de suport, tant públiques com privades, que vull agrair. El volum m’impedeix fer-ho personalment, de manera que ho manifesto a través del blog.

Molts pescadors i persones del sector m’han ofert el seu suport, però alguns no han deixat cap mode de contacte. En vista a possibles accions futures, o a la possibilitat d’emprendre iniciatives de caire col·lectiu, agrairia que totes les persones del sector que poguessin estar interessades en donar el seu suport actiu m’enviessin un missatge a l’adreça de correu del blog deixant constància del mode de contacte. En cap cas aquesta informació es farà pública, és només per poder-nos organitzar en un futur, si cal. Crec que, tot i que ja hi ha vies de representació, és evident que no s’ha solucionat el problema per les vies ordinàries. També es evident que poden sortir problemes en el futur i no podem estar fent campanyes cada cop que hi hagi una injustícia, estaria bé que poguéssim crear una via més efectiva per tractar tranquil·lament aquests temes i resoldre’ls a favor de tothom en el futur.

A banda d’això, si voleu continuar ajudant, les coses que podeu fer són:
- Fer difusió d’aquest blog entre les vostres amistats a través del correu electrònic, convidant-los a participar a la campanya.
- Deixar missatges de suport al blog.
- Unir-vos grup facebook, i convidar tots els contactes que hi tingueu.
- Deixar comentaris de suport a les notícies que vagin apareixent en mitjans digitals.
- Fer que se’n parli, sobre tot si coneixeu a gent relacionada amb el món de la pesca.

Després de l’èxit inicial, no podem deixar que el tema decaigui, cal que es trobi una solució.

Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada